Hoge hakken en een sexy loopje

Mode en uiterlijke verzorging zijn een belangrijk aspect in mijn familie. Mijn moeder ziet er altijd picobello uit en mijn tantes hebben zelfs diverse beautyshops geopend in Londen. Zij waren mijn grote voorbeelden. Zo klein als ik was wist ik… Dit wil ik ook.

Zo zelfverzekerd als dat mijn familie door het leven ging, zo onzeker voelde ík me. Als klein meisje ben ik langdurig gepest met mijn uiterlijk. Uit eigen ervaring weet ik dus hoe het voelt om een laag zelfbeeld te hebben, onzeker en een buitenbeentje te zijn. Ik voelde mij eenzaam en zocht altijd naar mogelijkheden om mezelf te veranderen. Maar die tijd is voorbij!

Wanneer je een goed karakter hebt, ben je in mijn ogen automatisch een mooi en aantrekkelijk mens.

Ik heb mogen ervaren hoe krachtig en waardevol mode & make-up zijn. Op xxx jarige leeftijd ervoer ik voor het eerst wat mode en make-up met je kunnen doen. xxxxxxxx

Ik voelde mij weer mooi en zelfverzekerd. Ik straalde en zelfs mijn lichaamshouding veranderde. Keer op keer zie ik deze transformatie ook plaatsvinden bij mijn klanten. Met professionele make-up en hairdo en een mooie outfit afgemaakt met een paar goede hakken, stapt zelfs de meest timide dame met een sexy loopje zelfverzekerd de deur uit.

Doordat ik zelf heb ervaren hoe krachtig dit proces is, gun ik iedereen dezelfde ervaring. Wanneer je een goed karakter hebt, ben je in mijn ogen automatisch een mooi en aantrekkelijk mens. Soms heb je alleen nog even een klein zetje nodig om het zelf ook te zien én te voelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *