VEELGESTELDE VRAGEN

Ja. Naast de reguliere make-up ben ik ook een gediplomeerd airbrush visagiste.

Elk persoon heeft ander haar. Kijk maar eens om je heen. Als allround visagiste en haarstyliste heb ik jarenlange ervaring met allerlei type haarsoorten. Van krullend haar tot Aziatisch stijl haar. Ik houd rekening met jouw specifieke haartype en pas waar nodig werkwijze en de gebruikte producten aan op jouw haar.

De meeste mensen vinden het niet meer nodig om mascara te gebruiken wanneer zij wimperextensions hebben laten zetten. Mocht je dit toch graag willen dan is het zeker mogelijk om mascara aan te brengen op de extentions. Dit kan echter niet met gewone mascara in verband met de samenstelling van de make-up. In mijn assortiment heb ik mascara opgenomen die specifiek is ontwikkeld voor het gebruik bij wimperextensions.

De extensions mogen niet (teveel) in contact komen met producten met olie. Naast make-up bevatten de meeste make-up verwijderaars meestal ook olie. Wanneer je dus make-up wilt gebruiken bij wimperextentions is het dus belangrijk dat zowel de make-up zelf als het product waarmee je het verwijdert, beide op waterbasis zijn. En dus vet- en olievrij. De olie tast de lijm aan waarmee de extensions zijn bevestigd waardoor deze vroegtijdig loslaten.

Wanneer je niet langer wimperextensions wilt hebben, kunnen deze weer verwijderd worden. Ik raad wel aan om dit door een professional te laten doen. Wanneer je zelf jouw extensions probeert te verwijderen is de kans groot dat je natuurlijke wimpers afbreken. Wil jij je extensions laten verwijderen? Maak dan gerust een afspraak met mij om jouw wimperverlenging professioneel te laten verwijderen.

Wimperextensions blijven gemiddeld zo’n 2 maanden zitten. Zolang je ze met zorg en respect behandelt. Door de groeicyclus van jouw natuurlijke wimpers en de daarbij behorende uitval, wordt het effect wel minder. Ook invloeden van bijvoorbeeld warm water, verkeerde make-up en het in je ogen wrijven hebben effect op de levensduur van de extensions. Om het volledige effect te behouden raad ik aan om gemiddeld na 3 weken de verloren extensions aan te vullen.

Als gediplomeerd allround visagiste en haarstyliste werk ik met uitsluitend professionele producten. Niet alleen zijn deze producten minder schadelijk voor jouw huid en haar. Daarnaast zul je gemerkt hebben dat jouw make-up lang niet altijd tot het einde van de dag blijft zitten. Met de producten waarmee ik werk zul je hier geen last van hebben.

Elke huid is anders en elk gezicht heeft zijn eigen vorm. Dit betekent dat elk gezicht om zijn eigen make-up technieken vraagt. Een professional weet precies welke kleuren jou het beste staan en welke technieken jouw gezicht het beste laten uitkomen. Zonder dat daar een dikke laag make-up voor nodig is, waar jij je niet gelukkig bij voelt.

Ja! Voordat een professional aan het werk gaat zal altijd met je besproken worden wat je doorgaans zelf aan make-up aanbrengt en hoe jij je haar draagt.  Tijdens de kennismaking wordt een zo goed mogelijke inschatting gemaakt van wie je bent en worden je wensen besproken. Zo wordt voorkomen dat jij je niet jezelf voelt en anderen je niet meer herkennen.

Wanneer je gaat trouwen plannen we inderdaad eerst een proefsessie in. Je wilt tenslotte niet voor verrassingen komen te staan op jouw trouwdag. Tijdens de proefsessie leren we elkaar beter kennen, bespreken we jouw wensen en proberen we verschillende haar- & make-up stijlen tot dat jij je keuze hebt gemaakt. De proefsessie vindt doorgaans in mijn studio plaats.

Ik werk uitsluitend met professionele merken, omdat deze beter voor de huid/haar zijn. Langer blijven zitten en in veel gevallen diervriendelijk zijn. Enkele voorbeelden van merken waarmee ik werk zijn: Urban Decay, Make-up Studio en Dinair.

Jazeker. In de jaren dat ik als professioneel make-up artist werk heb ik bij diverse vrouwen Arabische make-up mogen aanbrengen.

Ik begrijp dat je graag eerst een beeld krijgt van mijn stijl. Daarom heb ik in mijn portfolio foto’s geüpload met voorbeelden van mijn werk. Mijn portfolio wordt regelmatig bijgewerkt met nieuw beeldmateriaal.