Jett Plasma Lift

De Jett Plasma Lift is een nieuwe, revolutionaire techniek om de huid te liften en te verstrakken zonder te snijden of te hechten. De behandeling is zeer aangenaam en effectief tegen rimpels, acne, pigment en ouderdomsvlekken. Na één behandeling heb je al zichtbaar resultaat!

De Jett Plasma Lift techniek maakt gebruik van de nieuwste techniek genaamd Plasma Streaming. Plasma dringt door alle huidweerstand heen en creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen. Plasma is zeer effectief en bewerkstelligt direct resultaat na een behandeling.

“REVOLUTIONAIRE HUIDVERBETERING MET DE JETT PLASMA TECHNIEK ZONDER OPERATIE, NAALDEN OF FILLERS!”

Wat is plasma techniek?

Plasma is een aggregatie fase waarin deeltjes geïoniseerd worden (atomen, moleculen, elektronen) en daarmee elektrisch positief en negatief geladen worden. Dit is een natuurkundig proces en deze plasma techniek kan op verschillende manieren bij huid- en verouderingsproblemen toegepast worden. Plasma is de nieuwste techniek op het gebied van cosmetische beauty. Het apparaat creëert een plasma fase en zorgt hiermee dat de huidcellen nieuwe energie krijgen om beschadigde cellen te repareren. Hierdoor kunnen allerlei huidproblemen worden hersteld. 

Fibroblasten

Door de energie die vrijkomt met deze Jett Plasma Lift Techniek worden de Fibroblasten in de huid gestimuleerd. Fibroblasten zijn cellen in het bindweefsel die verantwoordelijk zijn voor de reparatie. De belangrijkste functie van fibroblasten is de aanmaak van collageenvezels, dit zijn niet-rekbare vezeltjes die voor stevigheid van onze weefsels zorgen. Daarnaast maken zij allerlei belangrijk elementen van de huid aan, zoals collageen, elastine en reticulaire vezels, glycosaminoglycanen en de glycoproteïnen van de grondsubstantie.

Naarmate men ouder wordt neemt het aantal fibroblasten of en worden ze minder actief. Dit leidt tot een afname van het aantal macromoleculen in de intercellulaire matrix. Het ondersteunende weefsel wordt hierdoor slapper en kan dus gemakkelijk inzakken. 

Activeren van jouw huid

Met de Jett Plasma Lift techniek i.c.m. de bijpassende serums kan de huid weer aan het werk gezet worden. De fibroblasten in de huid worden aan het werk gezet en maken nieuw collageen en elastine aan. De huid wordt opgevuld dankzij deze nieuwe vezels en oogt gelijkmatiger en gladder. Voor een optimaal resultaat dien je deze behandelingen een aantal keren te herhalen. 

Wil jij dit ook? Neem dan direct contact met mij op!

    Naam*

    E-mailadres*

    Onderwerp

    Bericht